Naționala de cadeți va juca pentru locul 5 la Balcaniadă. Azi au învins Moldova

nationala romania cadeti volei balcanida 2016
nationala romania cadeti volei balcanida 2016
Naţionala de cadeti a României prezentă la Balcaniada de la Dobrici (Bulgaria)

Naționala de volei cadeți a Românie va juca duminică pentru ocuparea locului 5 la Balcaniadă.

Azi, în primul meci din turneul 5-8, naționala României a învins cu scorul de 3-0 Moldova. Duminică, în meciul pentru locul 5, românii antrenați de Stelian Ghițun și Mircea Itt vor juca împotriva Muntenegrului.

Va fi o reeditare a meciului din grupă pierdut cu 3-1 de jucătorii noștri, dar o partidă pe care românii o puteau câștiga dacă nu iroseau trei mingi de meci în primul set și două în setul patru.

Balcaniada cadeților are loc în orașul bulgar Dobrici.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns