Naţionala de junioare a fost învinsă de Turcia la Balcaniadă

junioare nationala balcaniada volei
junioare nationala balcaniada volei
Nationala de junioare la Balcaniada

Naţionala de junioare a României a fost învinsă azi de Turcia, în ultimul meci al Balcaniadei care are loc la Bijeljina, în Bosnia. Calificarea în semifinale depinde de rezultatul partidei Bosnia – Bulgaria.
Naţionala de junioare a României a fost învinsă cu scorul de 3-0 (25-14, 25-12, 25-18) de Turcia în ultimul meci din grupa B a Balcaniadei. În urma acestui rezultat, româncele ocupă locul 2 în clasamentul seriei, cu 4 puncte, şi aşteaptă rezultatul meciului Bosnia – Bulgaria pentru a vedea dacă se califică sau nu în semifinale. O victorie cu 3-0 sau 3-1 a gazdelor competiţiei le-ar duce pe acestea în semifinale.

Voi reveni cu o ştire specială pentru a anunţa faza în care va evolua naţionala noastră.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns