Naționala de junioare a României a fost învinsă de Bosnia la Balcaniadă

junioare volei romania balcaniada stiri
junioare volei romania balcaniada stiri
Nationala de junioare a Romaniei inaintea primului meci de la Balcaniada

Naționala de volei junioare a României a fost învinsă de țara gazdă în primul meci al Balcaniadei care are loc în Bosnia și Herțegovina.

Naționala de junioare a României a fost învinsă cu scorul de 3-2 (15-25, 14-25, 25-16, 25-23, 15-12) de Bosnia, în primul meci al grupei B a Balcaniadei.

Tot azi, în grupa noastră, Turcia a învins cu scorul de 3-0 Bulgaria.

Miercuri, fetele antrenate de Dan Jitaru și Traian Snel vor juca împotriva Bulgariei, de la ora 21.00, ora României.

Iată câteva imagini cu fetele noastre în timpul meciului.


romania junioare romania junioare 6. romania junioare 5. romania junioare 4. romania junioare 3. romania junioare 2. romania junioare 1.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns