Naționala de junioare a României joacă pentru locurile 5-7 la Balcaniadă

Nationala junioare volei Romania 2015
Nationala junioare volei Romania 2015
Naționala de junioare a Romaniei prezenta la Balcaniada de la Subotica, august 2015

Naționala de junioare a României a pierdut ambele meciuri din grupă la Balcaniada de junioare și astfel a ratat calificarea în semifinale. Fetele noaste vor juca pentru locurile 5-7.

În grupa A din cadrul Balcaniadei de la Subotica (Serbia), naționala de junioare a României a fost învinsă cu scorul de 3-2 de Moldova și cu 3-0 de Serbia, încheind grupa pe ultimul loc.

Fetele noastre au jucat vineri cu Muntenegru, ocupanta ultimului loc din grupa B. Pierzătoarea va ocupa locul 7 – ultimul – în clasamentul final. Câștigătoarea va juca pentru locul 5 contra naționalei Bosnia&Herțegovina.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns