Naționala de junioare a României s-a calificat în semifinale la Balcaniadă!

nationala volei junioare balcaniada
Nationala de junioare e in semifinalele Balcaniadei

Naționala de volei junioare a României s-a calificat în semifinalele Balcaniadei care are loc în orașul bosniac Bijeljina.
Așa cum spuneam deja după meciul cu Turcia, calificarea naționalei României în semifinalele Balcaniadei depindea de rezultatul dintre Bosnia și Bulgaria. Ei bine, rezultatul a fost unul perfect pentru noi, bulgăroaicele învingând cu scorul de 3-0.

Astfel, România a terminat pe locul secund în clasamentul grupei B și vineri, de la ora 19.00, va juca în semifinale contra ocupantei locului 1 din seria A, Serbia. În cealaltă semifinală se va disputa partida Turcia – Muntenegru.

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns