Naționala de junioare a României va juca pentru locul 5 la Balcaniadă

romania nationala volei junioare
romania nationala volei junioare
Diana Ariton plaseaza mingea peste blocajul nationalei din Muntenegru

Naționala de junioare a României va evolua sâmbătă în meciul pentru locul 5 la Balcaniada ce se desfășoară la Subotica, în Serbia.

Naționala de junioare a României a învins azi cu scorul de 3-2 (25-23, 26-24, 21-25, 21-25, 15-12) formația Muntenegrului și va juca, sâmbătă, în meciul pentru locul 5, contra selecționatei similare a Bosniei & Herțegovina.

În semifinale s-au înregistrat rezultatele: Serbia – Turcia 3-0 și Bulgaria – Moldova 3-0, astfel că mâine vor lupta pentru medalia de aur Serbia și Bulgaria, iar pentru cea de bronz Turcia și Moldova.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns