Naționala de junioare a României va juca pentru medaliile de bronz de la Balcaniadă

nationala junioare romania balcaniada
nationala junioare romania balcaniada
Nationala de junioare a Romaniei la Balcaniada (foto: FRV)

Naționala de junioare a României va juca, sâmbătă, în finala mică a Campionatului Balcanic de volei.
Naționala de junioare a României a fost învinsă azi, cu scorul de 3-1 (23-25, 25-12, 25-13, 25-7) de Serbia, în semifinalele Campionatului Balcanic care are loc la Bijeljina, în Bosnia Herțegovina.

În finala mică, jucătoarele noastre vor juca împotriva Muntenegrului, care a pierdut cu scorul de 3-0 (25-13, 25-13, 25-14) în fața Turciei.

Meciul va avea loc sambata, de la ora 19.00

În celelalte meciuri de clasament vor juca Bulgaria cu Bosnia (pentru locul 5) și Macedonia cu Moldova (pentru locul 7).

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns