Naționala de seniori a României a fost învinsă de Israel în primul amical cu spectatori

andrei spinu nationala volei romania
andrei spinu nationala volei romania
Andrei Spinu in atac contra Israelului (Foto: Sportul Doljean)

Primul amical disputat cu spectatori de naționalele României și Israelului s-a încheiat cu victoria adversarilor.

Națională de seniori a României a fost învinsă la Craiova cu scorul de 2-3 (25-20, 22-25, 22-25, 25-16, 12-15) de Israel. Acesta a fost al doilea amical dintre cele două echipe, dar primul cu public. Joi, într-un meci cu porțile închise, tricolorii s-au impus cu scorul de 3-1.

Al treilea și ultim meci de verificare dintre cele două selecționate, aflate în pregătire pentru calificările la Campionatul European, va avea loc sâmbătă, de la ora 18.30, tot în sala Polivalentă din Craiova. Intrarea spectatorilor va fi, de asemenea, liberă.

În preliminariile Europene, România a fost repartizată în grupa F a turului 2 preliminar. Adversarele băieţilor noştri vor fi Cehia, Estonia și Macedonia. Cele patru echipe se vor întâlni în două turnee, programate în intervalele 15-17 septembrie, la Craiova, respectiv 23-25 septembrie, la Jablonec, în Cehia. Echipa clasată pe primul loc se califică direct la turneul final care va avea loc în 2017, în Polonia, Echipa clasată pe locul secund va juca într-un nou tur de calificare, alături de celelalte ocupante ale locurilor 2.
În continuare puteți vedea mai multe fotografii de la acest meci, făcute de Sportul Doljean și de Mădălina Nănuț. Aceștia sunt pentru mine cei doi poli de informare sportivă din Bănie, buni prieteni ai voleiului, dar și ai celorlalte sporturi care se desfășoară în Craiova.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns