Naționala de seniori a României a învins Israelul în ultimul amical

volei romania seniori amical craiova
volei romania seniori amical craiova
Nationala Romaniei a invins Israelul in ultimul meci amical (foto: Madalina Nanut)

Naționala de volei seniori a României a învins Israelul în cel de-al treilea amical disputat la Craiova.

România a câștigat cu scorul general de 2-1 meciurile amicale cu Israel disputate în ultimele trei zile la Craiova. Azi, în ultima partidă, România s-a impus cu scorul de 3-1 (25-18, 25-20, 21-25, 25-15). Ieri, tricolorii au fost învinși cu scorul de 3-2, în vreme ce joi, în primul meci, disputat fără spectatori, românii învinseseră cu scorul de 3-1.
Ambele formații se pregătesc pentru participarea la preliminariile Campionatului European. România a fost repartizată în grupa F a turului 2 preliminar. Adversarele băieţilor noştri vor fi Cehia, Estonia și Macedonia. Cele patru echipe se vor întâlni în două turnee, programate în intervalele 15-17 septembrie, la Craiova, respectiv 23-25 septembrie, la Jablonec, în Cehia. Echipa clasată pe primul loc se califică direct la turneul final care va avea loc în 2017, în Polonia, Echipa clasată pe locul secund va juca într-un nou tur de calificare, alături de celelalte ocupante ale locurilor 2.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns