Naţionala de seniori a României va juca la Craiova, vineri şi sâmbătă, două amicale contra Israelului. Intrarea e liberă

nationala volei masculin romania europene
nationala volei masculin romania europene
Naţionala de volei masculin a României la antrenament în Craiova (foto: Mădălina Nănuţ)

Aflată în plină pregătire pentru startul preliminariilor Campionatului European, naţionala masculină de volei seniori a României va juca azi şi mâine două amicale împotriva selecţionatei Israelului.

Partidele de verificare contra Israelului vor avea loc vineri şi sâmbătă, în sala Polivalentă din Craiova, cu începere de la ora 18.30. Intrarea la ambele meciuri e liberă, aşa că dacă sunteţi prin Craiova,puteţi merge să încurajaţi şi să vedeţi la lucru formaţia noastră.

Ieri, tricolorii au disputat un prim amical împotriva Israelului, dar fără spectatori. A învins naţionala noastră cu 3-1 (24-26, 25-23, 25-22, 25-18). A fost rulat tot lotul, mai puţin Lică şi Răzvan Olteanu.

Naţionala României se află în pregătire la Craiova de aproape o lună, timp în care antrenorul Dănuţ Pascu a încercat să pună la punct relaţiile de joc în vederea meciurilor care contează, cele din preliminariile europene. Acestea vor avea loc în septembrie.

În preliminariile Europene, România a fost repartizată în grupa F a turului 2 preliminar. Adversarele băieţilor noştri vor fi Cehia, Estonia și Macedonia. Cele patru echipe se vor întâlni în două turnee, programate în intervalele 15-17 septembrie, la Craiova, respectiv 23-25 septembrie, la Jablonec, în Cehia. Echipa clasată pe primul loc se califică direct la turneul final care va avea loc în 2017, în Polonia, Echipa clasată pe locul secund va juca într-un nou tur de calificare, alături de celelalte ocupante ale locurilor 2.
Dacă doriţi să vedeţi mai multe fotografii de la antrenamentul naţionalei de seniori, o puteţi face mai jos

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns