Naționala feminină a României a fost învinsă în Israel în Liga europeană de Argint, dar șansele de calificare rămân

Nationala feminină a României înaintea meciului din Israel

Naţionala feminină de volei a României a fost învinsă de Israel în etapa a treia a Ligii Europene de Argint.
În etapa a treia a Grupei A a Ligii Europene de Argint, naționala feminină a României a fost învinsă cu scorul de 3-2 (25-17, 32-30, 20-25, 25-12, 15-11) de reprezentativa Israelului, într-o partidă disputată la Haifa.

Cele mai multe puncte pentru echipa noastră le-a reușit Rodica Buterez, 20. Ea a fost secondartă de Roxana Iancu, cu 17 puncte. Trebuie salutat debutul în prima reprezentativă a liberoului Roxanei Țucmeanu. Mai jos vedeți statistica jucătoarelor noastre în meciul cu Israelul.

Statistica jucatoarelor din Romania in meciul cu Israelul
Statistica jucătoarelor românce în meciul cu Israelul., din Silver League

În urma acestui rezultat, pentru a ocupa primul loc în grupă și a juca barajul pentru promovarea în Liga Europeană de Aur, ”tricolorele” au nevoie de o victorie la orice scor în returul cu Israelul, programat sâmbătă, la Alexandria, asta în condițiile în care nu vor pierde nici un set în cele trei meciuri cu Cipru (două) și Georgia (unul) care le-au mai rămas de disputat.

În primul meci din grupă, tricolorele au învins Georgia, cu 3-0, iar în continuare va avea următorul program: România – Israel (8 iunie), România – Cipru (12 iunie), Georgia – România (15 iunie), Cipru – România (18 iunie).

Primele clasate în fiecare grupă vor juca finala Silver League, în 25 şi 29 iunie, pentru un loc în viitorul sezon al Golden League.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns