Naționala feminină a României dispută sâmbătă prima manșă a barajului pentru Europene

romania nationala volei feminin stiri
romania nationala volei feminin stiri
Nationala feminina a Romaniei

Naționala feminină de volei a Romaniei va juca sâmbătă după-amiază, la Piatra Neamț, într-un meci foarte important: prima manșă a barajului pentru calificarea la turneul final al Campionatului European.

România va întâlni Ungaria în barajul pentru calificarea la Europene. Prima manșă a dublei dispute este programată sâmbătă, la ora 17.00, la Piatra Neamț. Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport 4.

Returul e programat duminica viitoare, în orașul maghiar Erd. Învingătoarea dublei manșe se va califica la turneul final al Campionatului European, care va avea loc anul viitor, în Azerbaidjan și Georgia.
Pentru a ajunge aici, în baraj, ambele echipe au terminat pe locul secund în grupele din precedenta fază de calificare. România a fost devansată de Bulgaria, iar Ungaria de Polonia. Tricolorele au avantajul prihologic al celor două victorii obținute în fața maghiarelor în vară, în Liga Europeană. Atunci, selecționer era Paul Bogdan, acum italianul Davide Delmati.

Componenţa echipei României

Universali: Ioana Baciu, Roxana Bacşiş

Extreme: Denisa Rogojinaru, Cristina Cazacu, Ananmaria Berdila, Adina Salaoru

Ridicatori: Diana Tataru, Alice Kapelovies

Centri: Andreea Petra, Georgiana Fales, Nneka Onyejekwe

Libero: Andreea Ispas, Mihaela Albu

Antrenor principal: Davide Delmati

Antrenor secund: Madalina Angelescu

Preparator fizic: Vasile-Bosi Florin

Fizioterapeut: Andrei Costea

Statistician: Lucian Voinea

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns