Naționala feminină a României va juca sâmbătă, acasă, în Liga Europeană de Argint. Meciul cu Georgia va fi televizat

Nationala feminina de volei a Romaniei

Naționala feminină de volei a României începe sâmbătă după-amiază primul meci al unui sezon de foc. De la ora 17.00, la Alexandria, tricolorele vor juca împotriva Georgiei în prima etapă a Ligii Europene de Argint.
Partida România – Georgia va fi transmisă în direct pe TVR HD și va fi meciul de debut al noului selecționer, italianul Luciano Pedulla (61 de ani). Naționala noastră face parte din Grupa A a Ligii Europene de Argint 2019, alături de Georgia, Israel și Cipru. Sistemul de disputare este clasic, cu meciuri tur-retur la fiecare dintre componentele grupei.

În Grupa B, care pare mult mai puternică, vor juca Slovenia, Portugalia, Grecia și Estonia.

CITEȘTE ȘI: Naționala masculină de volei a României debutează în Liga Europeană de Argint sâmbătă

Prima clasată se va califica la Final Four, alături de câștigătoarea grupei A. În plus, la Final 4 vor mai participa cea mai bună ocupantă a locurilor secunde, dar și gazda turneului final, care încă nu a fost stabilită.

Câștigătoarea Final 4, care va avea loc în perioada 21-22 iunie, va promova în Liga Europeană de Aur, dar se va alege și cu un cec de 50.000 de euro. Locul 2 din Final 4 își va îneca amarul ratării promovării într-un cec de 30.000 de euro, iar ocupanta locului 3 va primi 20.000 de euro.

 Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns