Naționala feminină de speranțe debutează azi la Balcaniadă

sperante feminin volei romania nationala
sperante feminin volei romania nationala
Naționala feminină de speranțe a României

Naționala feminină de volei speranțe a României debutează azi în competiții. Fetele antrenate de Mircea Spătăcean și Adrian Mihăilă vor juca la Balcaniada organizată în orașul bulgar Kazanlîk.

Pentru că naționala statului Kosovo nu s-a mai prezentat, sistemul de desfășurare al competiției s-a modificat. Participând doar 6 echipe, acestea nu am mai fost împărțite în grupe, ci vor juca una împotriva celeilalte, de azi până duminică. Evident, campioana va fi cea cu cele mai multe puncte.

După ședința tehnică de ieri a fost stabilit și programul competiției, sorții decizând ca România să joace chiar în primul meci al zilei inaugurale, azi, de la ora 14.00, contra Turciei. La această competiție participă jucătoare născute în 2002 sau mai mici.
Iată programul complet al competiției

Miercuri, 13 iulie

Ora 14.00: ROMÂNIA- Turcia

Ora 16.00: Serbia – Grecia

Ora 18.00: Bulgaria – Muntenegru

Joi, 14 iulie

Ora 14.00: Muntenegru – Grecia

Ora 16.00: Turcia – Serbia

Ora 18.00: Bulgaria – ROMÂNIA

Vineri, 15 iulie

Ora 14.00: ROMÂNIA – Muntenegru

Ora 16.00: Grecia – Turcia

Ora 18.00: Serbia – Bulgaria

Sâmbătă, 16 iulie

Ora 14.00: Muntenegru – Turcia

Ora 16.00: ROMÂNIA – Serbia

Ora 18.00: Bulgaria – Grecia

Duminică, 17 iulie

Ora 14.00: Serbia – Muntenegru

Ora 16.00: Grecia – ROMÂNIA

Ora 18.00: Turcia – Bulgaria

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

2 thoughts on “Naționala feminină de speranțe debutează azi la Balcaniadă

Lasă un răspuns