Naționala feminină U16 a României debutează marți în preliminariile balcanice ale Campionatului European 2021

Naționala U16 a României e gata de debutul preliminariilor Campionatului European

Naționala României U16 la volei feminin va debuta marți în cadrul turneului balcanic de calificare la Campionatul European din acest an.
Naționala antrenată de Claudia Drilea și Daniela Mincă va disputa primul meci în compania Turciei marți, de la ora 17.30. În cadrul competiției care este organizată în localitatea sârbă Vrnjacka Banja, ”tricolorele” vor mai juca împotriva Serbiei (miercuri), Macedoniei de Nord (vineri) și Bulgariei (sâmbătă). Prima clasată se va califica la turneul final al Campionatului European care va avea loc în Ungaria și Slovacia, în perioada 10-17 iulie. Celelalte echipe vor juca în faza a doua a calificărilor, prevăzută în luna mai.

Cu acest prilej își va face debutul internațional Ștefania, sora mai mică a Francescăi Alupei, consederată unul dintre cei mai buni centri la Campionatul Mondial U18 de acum doi ani și componentă a formației Volei Alba Blaj. Din vară, Francesca va pleca să studieze și să joace peste Ocean, în NCAA. Cele două sunt fiicele familiei de canotori Angela (dublă campioană olimpică) și Dorin Alupei (dublu campion mondial).
Calificări Campionatul European U16 (f): Programul turneului balcanic

Marți, 9 martie

17.30 Turcia – România

20.00 Macedonia de Nord – Serbia

Miercuri, 10 martie

17.30 Macedonia de Nord – Bulgaria

20.00 Serbia – România

Joi, 11 martie

17.30 Turcia – Macedonia de Nord

20.00 Bulgaria – Serbia

Vineri, 12 martie

17.30 Macedonia de Nord – România

20.00 Bulgaria – Turcia

Sâmbătă, 13 martie

13.00 România – Bulgaria

15.30 Turcia – Serbia

Naționala Under 16 a României, participantă la preliminariile Campionatului European
Naționala Under 16 a României, participantă la preliminariile Campionatului European

Lotul României U16 (f)

2 Bianca Frățilescu

3 Bianca Guceanu

4 Angelina Stancu

5 Elena Mateiu

6 Carolina Radu

7 Ștefania Alupei

8 Alexia Ștefan

10 Raluca Buran

11 Andreea Neagu

12 Teodora Stroe

13 Diana Hantău

14 Alexandra TserennadmidCadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns