Naționala feminină U17 s-a calificat la FOTE și la Campionatul Mondial din 2021!

Bucuria româncelor în meciul câștigat cu Slovenia de la Europenele Under 17

Victorie mare obținută de naționala feminină Under 17 a României la Campionatele Europene de volei din Muntenegru! Echipa noastră și-a asigurat un loc la FOTE 2021 și la Campionatele Mondiale U18 de anul viitor!
România a învins joi cu scorul de 3-2 (17-25, 25-23, 25-21, 14-25, 15-9) Slovenia, la capătul a 122 de minute, în primul meci din turneul 5-8. Drept urmare, vor juca mâine pentru locul 5 în Europa contra învingătoarei meciului dintre Polonia și Slovacia.

Teodora Iancu a făcut cele maimultepuncte pentru România în meciul câștigat cu Slovenia, de la Europenele U17
Teodora Iancu a făcut cele maimultepuncte pentru România în meciul câștigat cu Slovenia, de la Europenele U17 (FOTO: CEV)

Performanța este imensă pentru că prin acest rezultat echipa noastră și-a asigurat prezența la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) care va avea loc anul viitor la Kosice, dar și la Campionatele Mondiale Under 18 de anul viitor. Deocamdată în regulamentul de calificare la Mondiale nu scrie exact câte locuri sunt alocate Europei, dar la precedentele ediții au participat primele 6 echipe din Europa, iar România nu mai poate coborî sub această poziție.

Marius Macarie și ceilalți colegi ai săi din staff-ul tehnic al naționalei U17
Marius Macarie și ceilalți colegi ai săi din staff-ul tehnic al naționalei U17 (FOTO: CEV)
România s-a calificat pentru a doua oară consecutiv la FOTE și Campionatul Mondial U18 (f)

Este a doua calificare consecutivă a României la FOTE și Mondial, anul trecut fetele antrenate tot de Marius Macarie au terminat vicecampioane la Festivalul Olimpic al Tineretului European și pe locul 6 în lume. De fapt tot staff-ul e același cu cel de la generația anterioară, Macarie fiind ajutat de antrenorul secund Adrian Popescu și de kinetoterapeutul Sebastian Rad.

În meciul cu Slovenia, Teodora Iancu a făcut cele mai multe puncte pentru echipa noastră, 14. A fost urmată de Ștefania Cheluță (12 puncte) și Tara Cristea (10 puncte). Iată statistica jucătoarelor noastre din această partidă.

Statistica jucătoarelor românce în meciul cu Slovenia
Statistica jucătoarelor românce în meciul cu Slovenia

Lotul României la Campionatul European U17 (f)

1 Vizitiu Eva

2 Cheluță Denisa-Stefania

3 Bratu Mara Teodora

5 Cristea Tara-Anamaria

7 Nemeș Maria-Daniela

9 Axinte Iarina-Luana

10 Partnoi Lidia-Paula

11 Badiu-Savu Andra-Dariana

15 Iancu Teodora-Elena

16 Iliescu Beatrice

18 Ion Alexandra-Gabriela

19 Galfalvi Timea Alida

Notă: numerele corespund celor de pe tricouri

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns