Naționala feminină de volei a României, învinsă de Spania, dar calificată la turneul Final Four al Golden League 2024

Eliza Inneh Varga, în atac contra Spaniei

Naționala feminină de volei a României a fost învinsă de Spania în ultimul meci al fazei grupelor Golden League 2024. 

România a pierdut cu 3-1, la Gijon, în fața Spaniei. În ciuda înfrângerii, româncele vor juca în Final Four, fiind, de fapt, calificate înaintea acestei partide. Ele au terminat pe locul 3 în clasamentul general, cu 4 victorii din șase meciuri și un total de 12 puncte. Ele au fost devansate de Belgia și Cehia, dar s-au clasat înaintea Suediei, și ea calificată la Final Four. Acesta se va disputa în Cehia, la Ostrava, în 15 și 16 iunie.

În meciul contra Spaniei, Eliza Inneh Varga a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre, cu 22 de puncte. A fost urmată de Rodica Buterez (14 puncte) și de Adriana Matei (9 puncte).

Scor final: Spania – România 3-1 (15-25, 25-19, 25-16, 25-18)

Au jucat pentru România: Inneh Varga 22p (+16), Buterez 14p (+8), Ad. Matei 9p (+6), Ariton 6p (+5), D. Roman 4p (+4), C. Miron 3p (+1), Axinte 1p (-1), T. Cristea 0p (-3), Vereș (libero, -1). Nu au jucat: Badiu-Savu, M. Radu, Ciucu (libero). Antrenor: Guillermo Naranjo Hernandez.

În actuala ediție a Golden League, România a învins cu scorul de 3-0 Austria, Azerbaidjan, Suedia și Croația și a fost întrecută cu 3-1 de Cehia și Spania.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns