Naționala masculină a Bulgariei are un antrenor italian. Obiectivul: calificarea la Jocurile Olimpice

Naționala masculină de volei a Bulgariei are un nou antrenor. Este italian și a mai condus echipa țării vecine spre bronzul european din 2009.
Noul antrenor al naționalei masculine de volei a Bulgariei este italianul Silvano Prandi. Acesta îl înlocuiește pe banca bulgarilor pe Plamen Konstantinov, și a semnat un contract valabil până în ianuarie 2020. Adică până la finalul calificărilor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. În cazul în care se obțin biletele pentru ediția japoneză, înțelegerea se prelungește automat.

În vârstă de 71 de ani, Silvano Prandi nu este un neconoscut pentru fanii voleiului din Bulgaria. El a mai condus naționala masculină a acestei țări acum 10 ani. În 2009, a reușit chiar să conducă echipa de la Sud de Dunăre spre medaliile de bronz ale Campionatului European din 2009, găzduit de Turcia.

Silvano Prandi va antrena nationala masculina de volei a Bulgariei
”E o mare plăcere și onoare pentru mine să revin la conducerea naționalei Bulgariei, în special pentru că am foarte multe amintiri pozitive de la ultima experiență aici. Am acceptat cu mare entuziasm sarcina de a califica echipa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Avem, de asemenea, Campionatul European de anul viitor, care este o mare provocare pentru mine, de asemenea. Realizez că drumul spre Tokyo va fi foarte greu, dar cred că prin eforturile combinate ale staff-ului, jucătorilor și Federației Bulgare, acest obiectiv poate fi atins”, a declarant Prandi.

Primele meciuri ale lui Silvano Prandi la cârma naționalei bulgare vor fi cele din VNL, competiție care va începe în luna mai. Anul viitor, Bulgaria va găzdui două turnee, la Varna și la Plovdiv.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns