Naționala masculină a României a câștigat în Danemarca și va juca finala Silver League 2019

Bucuria jucatorilor echipei Romaniei dupa victoria din Danemarca

Naționala masculină de volei a României a învins cu 3-0 în Danemarca și e sigură, cu o etapă înaintea terminării fazei grupelor, de câștigarea seriei. Adică de disputarea finalei Silver League 2019.Naționala masculină de volei a României este o echipă a contrastelor. După un meci slab făcut sâmbătă, acasă, cu Azerbaidjan, a urmat, miercuri, unul perfect reușit chiar pe terenul contracandidatei la câștigarea grupei B a Silver League: Danemarca. Drept urmare, ”tricolorii” s-au impus cu scorul de 3-0 (25-20, 25-19, 25-23), după 80 minute de joc și, foarte important, după un meci fără emoții. Căci până la finalul setului secund – aveam nevoie de minimum două seturi pentru a fi siguri de câștigarea grupei – gazdele nu au condus nici măcar o dată pe tabelă. În setul al treilea au mai fost și danezii la conducere, dar nu mai conta. Oricum, românii au demonstrat că atunci când se mobilizează pot face meciuri foarte bune.

Laurențiu Lică, autor a 16 puncte, și Adrian Aciobăniței, cu 15 puncte, au fost cei mai buni marcatori ai echipei noastre, a cărei statistică o vedeți mai jos.

Statistica jucatorilor romani in meciul din Danemarca
Statistica jucătorilor romani in meciul disputat in Danemarca, in etapa a cincea a Silver League 2019

România va juca finala Silver League pe 26 și 30 iunie

Astfel, cu cinci victorii din tot atâtea meciuri (3-0 și 3-0 cu Danemarca, 3-1 şi 3-1 cu Azerbaidjan și 3-0 cu Georgia), România a câștigat matematic grupa B, cu o etapă înaintea terminării meciurilor. În ultima etapă, sâmbătă, jucătorii noștri vor evolua în Georgia.

În urma câștigării grupei, România va juca, în 26 și 30 iunie, finala Silver League. Învingătoarea va juca anul viitor în Golden League. Adversara va fi Austria sau Grecia. Acum pe primul loc este Austria, echipă care, dacă va câștiga și meciurile din ultimele două etape cu 3-0 (mai au de jucat acasă cu Ungaria și apoi în deplasare, tot cu Ungaria), va termina competiția pe aceeași poziție.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns