Naționala masculină a României debutează vineri în al doilea turneu de calificare la Campionatul European

Nationala Romaniei din preliminariile Campionatului European
Nationala Romaniei din preliminariile Campionatului European

Naționala masculină de volei a României va juca, începând de vineri, în cel de-al doilea turneu de calificare la Campionatul European de anul viitor. Turneul are loc la Praga.

România va juca, de vineri și până duminică, la Praga, în cel de-al doilea și ultim turneu de calificare la Campionatul European. Clasați pe locul al treilea la finalul primului turneu, disputat săptămâna trecută la Craiova, băieții noștri vor începe competiția din Cehia cu o adevărată finală, căci vor întâlni echipa situată pe locul 2, Estonia. Săptămâna trecută, românii au fost învinși cu 3-1 de estonieni. O înfrângere vineri echivalează cu ratarea calificării în proporție de 99% pentru echipa noastră.
Programul meciurilor din cadrul turneului de la Praga

VINERI

Ora 16.00: România – Estonia

Ora 19.00: Cehia – Macedonia

SÂMBĂTĂ

Ora 16.00: Estonia – Macedonia

Ora 19.00: România – Cehia

DUMINICĂ

Ora 16.00: Macedonia – România

Ora 19.00: Estonia – Cehia

Clasament după primul turneu

  1. Cehia 9 p
  2. Estonia 5 p
  3. România 3 p
  4. Macedonia 1 p

Ocupanta primului loc în clasamentul general al celor două turnee, se va califica direct la turneul final al Campionatului European. Echipa clasată pe poziția a doua va juca în faza a treia a calificărilor.

Iată componenţa echipei noastre:

Coordonatori: Cristian Bartha, Cosmin Ghimes

Universali: Gabriel Cherbeleata, Laurentiu Lica,

Centri: Mihai Gheorghita, Andrei Laza, Razvan Mihalcea, Andrei Spinu

Extreme: Adrian Aciobanitei, Marian Bala, Bogdan Ene, Bogdan Olteanu,

Libero: Adrian Feher, Mihai Maries

Antrenor principal: Danut Pascu

Antrenor Secund: Ovidiu Macarie

Fizioterapeut: Mirel Popa

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns