Naționala masculină a României își află miercuri adversarele de la Campionatul European. Iată urnele valorice

Nationala masculina de volei a Romaniei

De 24 de ani nu am mai avut emoții la o tragere la sorți a Campionatului European masculin de volei. Din fericire, datorită acestor băieți minunați, avem din nou de ce să fim interesați de un eveniment care ține cu sufletul la gură națiunile importante ale voleiului continental.
Miercuri, de la ora 19.00, ora României, la Bruxelles, va avea loc tragerea la sorți a grupelor turneului final al Campionatului European masculin de volei. O competiție la care naționala României s-a calificat după o pauză de 24 de ani, după ce a depășit Finlanda și Danemarca în grupa preliminară.

Turneul final va avea loc în perioada 13-29 septembrie, în Belgia, Franța, Olanda și Slovenia și va fi primul cu 24 de naționale la start. În urma tragerii la sorți vor fi formate patru grupe de câte 6 echipe.

Echipele calificate au fost împărțite în 6 urne valorice. Prima e cea a gazdelor și se știe deja ce literă va purta fiecare grupă din fiecare țară: Grupa A va fi în Franța, Grupa B în Belgia, Grupa C în Slovenia și Grupa D în Olanda.

Celelalte 5 urne valorice sunt următoarele

Urna 1: Rusia, Serbia, Polonia, Italia

Urna 2: Bulgaria, Germania, Finlanda, Cehia

Urna 3: Estonia, Slovacia, Turcia, Porrtugalia

Urna 4: Spania, Ucraina, Grecia, Macedonia

Urna 5: Belarus, Muntenegru, ROMÂNIA, Austria

Ca procedură, vor fi extrase întâi echipele din Urna 1, apoi a doua și tot mai departe, așa că noi vom afla mai spre finalul ceremoniei grupa în care vom juca.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns