Naționala masculină a României joacă miercuri, în Danemarca, finala Grupei B. De ce rezultat au nevoie ”tricolorii” pentru a câștiga seria

Nationala masculina de volei a României in Silver League 2019

Naționala masculină de volei a României va juca miercuri seară, în Danemarca, finala grupei B a Silver League 2019. ”Tricolorii” au nevoie de două seturi pentru a fi siguri de ocuparea locului 1 și a disputa apoi finala Silver League 2019.
Pentru România a venit ziua decisivă. Meciul cu Danemarca, programat miercuri seară, la Slagelse (oraș cunoscut din punct de vedere sportiv mai mult datorită echipei feminine de handbal cu același nume, fostă câștigătoare a Ligii Campionilor în 2005 și 2007, atunci când unul dintre interii titulari era Carmen Amariei), este hotărâtor pentru stabilirea campioanei Grupei B a Silver League.

Pentru a termina această fază a competiției pe primul loc, România are nevoie de cel puțin două seturi. În acest moment, ”tricolorii” ocupă primul loc, cu 4 victorii și 12 puncte și un raport al seturilor de 12:2, iar danezii sunt pe locul secund, cu 3 victorii și 9 puncte și un raport al seturilor de 9:3. Dacă va trece de acest examen, echipa noastră va mai avea de jucat în Georgia, în ultima etapă, dar acela va fi un meci fără emoții pentru români, având în vedere diferența de valoare dintre cele două echipe.

Meciul din Danemarca va începe la ora 19.30 și nu va fi televizat în România. Dacă nu aveți abonament la Eurovolley.tv și nici nu găsiți vreun stream pe net, atunci e foarte simplu să vedeți partida pe site-urile caselor de pariuri online acreditate în România. Eu știu că sunt pe Superbet și pe Betano, dar cred că sunt difuzate și pe celelalte. Dacă nu aveți cont și vreți să vă faceți, e de ajuns să depuneți suma minimă și apoi să căutați transmisiunea live atunci când începe partida, adică la ora 19.30.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns