Naționala masculină a României știe cu cine și când va juca în Golden League 2020

Componenții naționalei masculine de volei a României, bucuroidupă câștigarea Silver League și promovarea în Golden League la volei

Naționala masculină de volei a României și-a aflat adversarele din Golden League 2020, acolo unde a promovat după victoria din vară, din Silver League.
Naționala României a fost repartizată în Grupa A a Golden League la volei masculin, alături de Belgia, Slovacia și Spania. Partidele vor avea loc în perioada 23/ 24 mai – 13/ 14 iunie, de-a lungul a șase etape, disputate în sistemul ”fiecare cu fiecare”.

Celelalte două grupe sunt compuse din următoarele formații:

Grupa B: Olanda, Ucraina, Estonia, Belarus

Grupa B: Cehia, Turcia, Portugalia, Macedonia de Nord.

Câștigătoarele celor trei grupe se vor califica la turneul Final Four, organizat în zilele de 20 și 21 iunie în Belgia. Dacă belgienii, care sunt adversari cu noi, câștigă seria, atunci la turneul final va merge cea mai bine clasată echipă de pe locul 2 din cele trei grupe. Belgia e calificată din oficiu la turneul final, în calitate de gazdă

Echipa cu linia de clasament cea mai slabă din toate cele 12 participante la Golden League va retrograda în Silver League.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Ofertă specială Brățară Charm Volei
– click pe fotografia de mai jos pentru a vedea prețul.
Bratari charm Love Volleyball

La prima vedere, grupa noastră pare dificilă, dar nu atât de tare încât să ne plângem. Atunci când ești în serie cu o formație calificată direct, e posibil ca în primele meciuri aceasta să nu își cheme chiar toate vedetele la lot, iar pentru ”tricolori” primul meci e chiar contra Belgiei, pe terenul nostru. Așa că acela e meciul care este obligatoriu de câștigat de români, dacă obiectivul este, așa cum e normal, calificarea în Final Four. Chiar dacă ”tricolorii” au promovat în vară din Silver League, nu înseamnă că nu ar putea obține calificarea în turneul final al Golden League.

După cum veți vedea, programul naționalei noastre e destul de bine făcut, cu meciuri consecutive acasă în fața Slovaciei și Spaniei, la interval de patru zile, dar venite după pauza de o săptămână între tur și retur, astfel că pot fi pregătite în liniște.Programul României în Golden League 2020 (m)

23/ 24 mai 2020: România – Belgia

27 mai 2020: Spania – România

30/ 31 mai 2020: Slovacia – România

6/ 7 iunie 2020: România – Slovacia

10 iunie 2010: România – Spania

13/ 14 iunie 2020: Belgia – România


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns