Naționala masculină a României va debuta sâmbătă în Liga Europeană de Argint. Iată de la ce oră va avea loc meciul

Nationala Romaniei si-a aflat adversarele de la Campionatul European 2019

Naționala masculină de volei a României începe sâmbătă după-amiază campania de calificare în Liga Europeană de Aur cu un meci în Azerbaidjan.
Partida din Azerbaidjan va avea loc la Baku și va începe la ora 16.00, ora României. Dacă nu aveți abonament la eurovolley.tv o puteți vedea fie pe diverse stream-uri pe net, sau pe site-urile caselor de pariuri, căci acolo se transmit stream-uri live de la toate meciurile din Liga Europeană, fie ea de aur, fie ea de argint.

Naționala României face parte din Grupa B, a Ligii Europene de Argint, alături de Danemarca, Azerbaidjan și Georgia. Sistemul de desfășurare este ”fiecare cu fiecare”, acasă și în deplasare, iar prima clasată se va califica la Final Four, alături de câștigătoarea grupei A. În plus, la Final 4 vor mai participa cea mai bună ocupantă a locurilor secunde, dar și gazda turneului final, care încă nu a fost stabilită.

În Grupa A vor juca Grecia, Austria, Ungaria și Bosnia & Herțegovina

Câștigătoarea Final 4, care va avea loc în perioada 29-30 iunie, va promova în Liga Europeană de Aur, dar se va alege și cu un cec de 50.000 de euro. Locul 2 din Final 4 își va îneca amarul ratării promovării într-un cec de 30.000 de euro, iar ocupanta locului 3 va primi 20.000 de euro.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns