Naționala masculină a Serbiei are un nou antrenor, după ce Nikola Grbic a fost demis

Slobodan Kovacs va antrena Serbia la volei masculin

Ratarea calificării la Jocurile Olimpice din prima încercare (turneul de calificare de săptămâna trecută) i-a fost fatal contractului antrenorului Nikola Grbic. El a fost demis, iar în locul lui a fost numit Slobodan Kovac.
În vârstă de 51 de ani, Slobodan Kovac va conduce naționala Serbiei la Campionatul European din septembrie, dar și în turneul continental de calificare la Jocurile Olimpice, care va avea loc în luna ianuarie. Obiectivul este, desigur, calificarea la cea mai importantă competiție sportivă a lumii, care va avea loc anul viitor.

Fost selecționer al Sloveniei și Iranului (echipă cu care a terminat pe locul 6 la Mondialele din 2014), dar și fost antrenor al formațiilor Perugia, Halkbank Ankara și, în ultimul sezon, Belogorie Belgorod, cu care a cucerit în primăvară Cupa CEV, Kovac s-a arătat surprins de numire: ”Totul s-a întâmplat foarte rapid. Acum câteva zile, nu am primit nici un telefon de la Federație. Știam că au invitat la turneul de calificare la JO de la Bari câțiva dintre componenții echipei care au cucerit titlul olimpic în 2000, dar nu și pe mine, trebuie să recunosc că oferta m-a surprins. Dar nu poți refuza Serbia. Nici nu m-am gândit vreo secundă să fac asta. Este o mare onoare să antrenez naționala Serbiei”, a declarat Slobodan Kovac.

La Campionatul European, Serbia va face parte din grupa  B, alături de Belgia, Germania, Slovacia, Spania și Austria.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns