Naționala masculină de seniori a României ocupă locul 71 în clasamentul mondial. Lider e Brazilia

nationala volei masculin romania seniori
nationala volei masculin romania seniori
Nationala de volei masculin a Romaniei in 2015

Naționala masculină de volei seniori a României ocupă un loc mai mult decât modest în clasamentul mondial publicat de Federația Internațională de Volei (FIVB) după terminarea Jocurilor Olimpice de la Rio.

Naționala masculină de seniori ocupă locul 71 în clasamentul mondial, cu 8 puncte, la egalitate cu Insulele Capului Verde, Niger, Nigeria, Paraguay și Aruba.

Aflată în plină pregătire pentru preliminariile Campionatului European, naționala țării noastre e depășită de Honduras, Rwanda, Botswana, Seychelles, Haiti sau Surinam, toate cu 9 puncte.
AICI puteți consulta întreg clasamentul mondial la volei masculin. După cum veți vedea, în ierarhie sunt 160 de țări, așa că, dacă e să facem haz de necaz, deli situația e total neplăcută, putem fi mândri că ne aflăm în prima jumătate a clasamentului…

Primele trei locuri sunt ocupate, în ordine, de campioana olimpică, Brazilia, de campioana mondială, Polonia, și de echipa SUA, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns