Naţionala masculină de speranţe a debutat cu victorie la Balcaniadă!

nationala romania volei sperante foto
nationala romania volei sperante foto
Nationala de sperante a Romaniei prezenta la Balcaniada

Naţionala masculină de speranţe a României a debutat cu dreptul la Balcaniada care are loc în oraşul Ivanjica, din Serbia.
În primul meci din grupă, România a învins cu scorul de 3-2 (22:25, 25:20, 25:21, 20:25, 15:12) echipa Bulgariei, la capătul unui meci care a durat 114 minute.

Următoarea partidă a echipei noastre va avea loc joi, de la ora 20.30, contra Serbiei. Meciurile din grupă se vor încheia vineri, contra Muntenegrului, întâlnire care se va disputa începând cu ora 13.30.

Acest Campionat Balcanic este unul important în special pentru că ar putea duce echipa noastră la Campionatul European. Condiţia este să cucerească medaliile de aur, acela fiind singurul loc calificant.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns