Naționala masculină de speranțe debutează azi la Balcaniadă

Nationala de sperante s-a pregatit la Craiova (foto: Madalina Nanut)
Nationala de sperante s-a pregatit la Craiova (foto: Madalina Nanut)

Naționala masculină de speranțe dispută în această după-amiază primul meci internațional, în cadrul Balcaniadei de la Ivanjica, Serbia.

Naționala de speranțe a României va juca azi primul meci din cadrul Balcaniadei care are loc în Serbia. Băieții noștri vor juca împotriva Bulgariei, meciul fiind programat să înceapă la ora 13.30, ora României.

În continuare, românii vor juca împotriva Serbiei (joi, ora 20.30) și Muntenegrului (vineri, ora 13.30).


Sâmbătă sunt programate semifinalele și duminică finalele.

Competiția e foarte importantă deoarece campioana balcanică se califică direct la Campionatul European Under 17, care va avea loc anul viitor, în luna iulie. Celelalte formații vor juca în turneele preliminare programate în aprilie 2017.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns