Naționala masculină de volei a României joacă duminică, la Alexandria, returul finalei Silver League

nationala masculina de volei a Romaniei

Naționala masculină de volei a României va avea o duminică de foc. De la ora 17.00, la Alexandria, va juca returul finalei Silver League.
Învingători cu 3-2 în deplasare, contra Greciei, în primul tur al finalei Silver League, românii pornesc ca favoriți în acest meci care se va disputa cu trofeul pe masă. Returul cu elenii va avea loc duminică după-amiază, la Alexandria, de la ora 17.00. Partida va fi transmisă în direct pe TVR HD. Practic, orice victorie asigură trofeul echipei noastre. De asemenea, ”la pachet” cu cupa vine și promovarea în Golden League.

Căpitanul echipei, Laurențiu Lică, trage un semnal de alarmă că nimic nu este jucat încă: ”Victoria din Grecia a fost importantă, dar ei formează o echipă care încă a rămas foarte puternică. Pentru noi, returul va fi mai dificil decât turul – este ceva asemănător partidei cu Finlanda, de la Craiova, când am obținul și calificarea la Campionatul European. Acum, echipa noastră are mai multă încredere, avem 7 victorii la rând în Silver Leagur și sperăm să menținem acest palmares imaculat până la final”, a declarat Lică pentru CEV.
La rândul său, antrenorul Dănuț Pascu, a spus: ”Avem un potențial bun. Am încredere în echipa mea: băieții au muncit bine în primul meci și nu au cedat nici măcar în momentele dificile. Grupul este mai unit și acest lucru e un factor important pentru a asigura o victorie mare pentru voleiul românesc. Va fi un meci dificil pentru noi, dar suntem foarte motivați”, a declarat și Dănuț Pascu pentru CEV.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns