Naționala masculină de volei a Rusiei este în căutare de antrenor. Ce s-a întâmplat cu Shlyapnikov și cine sunt posibilii înlocuitori

Sergey Shlyapnikov a antrenat Rusia din 2017

Rusia, una dintre cele mai puternice naționale masculine din voleiul mondial este în căutare de antrenor. Fostul selecționer, Sergey Shlyapnikov (57 de ani), a fost înlăturat prin avansare.
Conform președintelui Federației Ruse de Volei, Stanislav Shevchenko, ”lui Sergey Shlyapnikov i s-a oferit funcția de coordonator al programului de formare a echipei naționale pentru Campionatul Mondial din 2022, care va avea loc în Rusia”. Cum v-am spus, o înlăturare prin avansare.

Sergey Shlyapnikov a antrenat Rusia din 2017
Sergey Shlyapnikov a condus nationala masculina de volei a Rusiei din 2017

Acum, problema este cu cine va fi înlocuit cel care a condus naționala din 2017 și dacă acesta va fi rus sau străin. Primul nume pe buzele tuturor a fost cel al lui Vladimir Alekno, fostul selecționer, cel cu care au cucerit titlul olimpic în 2012, la Londra. Numai că acesta a negat zvonurile.

Se pare că pe listă sunt alte patru nume de posibili succesori: un rus și trei străini. Din partea Rusiei ar concura pentru postul de selecționer Alexander Klimkin, antrenorul principal al formației Zenit St. Petersburg.

Tehnicienii străini ar fi reprezentați, conform celor de la worldofvolley.com, de finlandezul Tuomas Sammelvuo, de la Kuzbass Kemerovo, sârbul Slobodan Kovac, de la Belogorie Belgorod și Lorenzo Bernardi, de la Perugia.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns