Naționala masculină Under 17 a României S-A CALIFICAT la turneul final al Campionatului European 2019

bucuria romanilor dupa calificarea la CE Under 17 la volei masculin

Naționala masculină de volei Under 17 a României a încheiat ”en-fanfare” un weekend de aur pentru voleiul juvenil românesc. Băieții antrenați de Constantin Burungiu s-au calificat la turneul final al Campionatului European din vară.
După victoria de vineri, obținută cu scorul de 3-2 în fața Sloveniei, principala contracandidată la calificare, România avea nevoie de un succes, indiferent de scor, în fața codașei grupei, Danemarca. Și ea a fost obținută sâmbătă seara, în uralele spectatorilor prezenți în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești.

România a învins Danemarca, scor 3-1, la capătul unui meci spectaculos, în care falsul Alin Ion a fost din nou cel mai bun jucător al echipei noastre, cu 17 puncte. El a fost urmat de centrul George Breban, cu 16 puncte. Mai jos puteți vedea statistica românilor în meciul cu Danemarca.

Statistica jucătorilor români în meciul cu Danemarca, din preliminariile Campionatului European 2019
Statistica jucătorilor români în meciul cu Danemarca, din preliminariile Campionatului European 2019

Cu trei victorii din tot atâtea meciuri disputate – în precedentele meciuri ”tricolorii” câștigaseră cu 3-1 în fața Estoniei și cu 3-2 cu Slovenia – România s-a calificat în premieră la un turneu final al unui Campionat European masculin Under 17, o competiție aflată la a doua ediție.

Când și unde va avea loc turneul final al Campionatului European masculin de volei Under 17 – ediția 2019

Turneul final al Campionatului European masculin de volei Under 17, ediția 2019, va avea loc în perioada 13-21 iulie, în Bulgaria. Organizatorii au anunțat deja că toate meciurile vor avea loc la Sofia.

Deocamdată, România își știe 6 posibile adversare: Bulgaria, Turcia, Polonia, Cehia, Finlanda și Italia. Celelalte cinci echipe participante se vor afla duminică, după terminarea tuturor meciurilor din celelalte patru grupe preliminare.

bucuria romanilor dupa calificarea la CE Under 17 la volei masculin
Explozia de bucurie a jucătorilor și antrenorilor noștri după calificarea la turneul final al Campionatului European U17
 

Lotul naționalei României U17 (m)

Ridicători

Ștefan Avasiloaie (CSS Botoșani)

Sașa Ulian (Dinamo)

Secunzi

David Dinculescu (CTF Mihai I)

Radu Tănase (Dinamo)

Liviu Grigore (CSS Tulcea)

Centri

George Breban (LPS Bihorul Oradea)

Tiberiu Iacob (CSS Botoșani)

Mircea Baban (Dinamo)

Fals

Alin Ion (CTF Mihai I)

Ștefan Asmarandei (LPS Piatra Neamț)

Libero

Adrian Săvoiu (CNNT Craiova)

Carol Kosinski (Dinamo)

Antrenori: Constantin Burungiu, Alexandru Călin

Notă: Pentru că este un site de volei, acest site vorbește limba voleiului. Așa că am folosit și voi folosi denumirile populare ale posturilor.Rezultatele meciurilor din grupa D a calificărilor CE U17 (m)

Miercuri, 24 aprilie

Slovenia – Danemarca 3-0 (25-21, 25-13, 25-20)

ROMÂNIA – Estonia 3-1 (25-20, 22-25, 25-23, 25-19)

Joi, 25 aprilie

Estonia – Slovenia 1-3 (18-25, 28-30, 25-23, 16-25)

Vineri, 26 aprilie

Danemarca – Estonia 0-3 (23-25, 26-28, 17-25)

ROMÂNIA – Slovenia 3-2 (20-25, 25-23, 21-25, 25-13, 15-10)

Sâmbătă, 27 aprilie

Danemarca – ROMÂNIA 1-3 (19-25, 23-25, 25-19, 22-25)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns