Naționala României, medaliată cu argint la FOTE 2019

Nationala feminina de volei a Romaniei s-a calificat in semifinalele FOTE 2019

Naționala feminină de volei a României a fost învinsă în finala Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Fetele noastre vor veni acasă cu medalia de argint, prima din istoria voleiului românesc la această competiție.
În finala FOTE 2019, România a început cu mare curaj, câștigând primul set cu 25-23. Apoi, însă, mașinăria rusească și-a intrat în ritm și ex-sovieticele au câștigat titlul cu scorul de 3-1 (23-25, 25-16, 25-19, 25-17). Aceasta a fost a doua oară în decurs de patru zile când campionaele europene ne înving cu 3-1, prima dată acest rezultat fiind înregistrat în grupe.

Pentru voleiul românesc, aceasta este prima medalie la o competiție de anvergură după foarte mulți ani. De asemenea, e prima oară când a urcat pe podium la FOTE.

Medaliile de bronz au fost obținute de Turcia, care a dispus în finala mică, scor 3-0, de Italia.Componența lotului României

Fals: Alexia Căruţaşu, Maria Dulău

Libero: Andra Cojocaru

Secunzi: Mara Dumitrescu, Florina Murariu, Mădălina Airoaie, Georgiana Popa

Centru: Denisa Ionescu, Adriana Alexandru, Francesca Alupei

Ridicătoare: Alexandra Spînoche, Andreea Murar

Antrenori: Marius Macarie, Adrian Popescu

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns