Naționala României și-a aflat adversarele la Balcaniada de speranțe masculin

alegeri minge volei federatie
alegeri minge volei federatie
Speranțele si-au aflat adversarele de la Balcaniadă

La Istanbul a avut loc tragerea la sorți a grupelor din cadrul Campionatelor Balcanice de volei pentru speranțe.

Balcaniada de volei pentru speranțe – jucători născuți în 2001 sau mai mici – va avea loc în perioada 3-7 august, în localitatea Ivanjica, din Serbia.

Conform tragerii la sorți, echipa României va face parte din grupa B, alături de naționalele Bulgariei, Serbiei și Muntenegrului.

În grupa A vor juca Turcia, Grecia, Moldova și Bosnia.AICI vedeți cu cine vor juca fetele noastre la Balcaniada de speranțe.
 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Naționala României și-a aflat adversarele la Balcaniada de speranțe masculin

Lasă un răspuns