Naționala speranțe va juca în semifinalele Balcaniadei contra Turciei

nationala romania volei sperante foto
nationala romania volei sperante foto
Nationala de sperante a Romaniei prezenta la Balcaniada

Naționala masculină de speranțe a României s-a calificat în semifinalele Campionatului Balcanic.

În ultimul meci din grupă de la Balcaniadă, România a învins cu scorul de 3-0 (25-14, 25-10, 25-13) formația Muntenegrului.Cum în ultimul meci din grupă Serbia a reușit să revină de la 0-2 la seturi și să învingă cu scorul de 3-2 Bulgaria, România a terminat pe locul 2 în clasamentul final, cu 6 puncte.

Sâmbătă, de la ora 18.00, ”tricolorii” vor juca în prima semifinală, contra Turciei. În cea de-a doua semifinală, Serbia va juca împotriva Greciei.

AICI vedeți toate rezultatele înregistrate în această ediție a Balcaniadei.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns