Nationala Under 18 de volei feminin a României și-a aflat adversarele din preliminariile Europene 2017

under 18 volei feminin tablou preliminarii
under 18 volei feminin tablou preliminarii
Tabloul preliminariile Campionatului European Under 18 la volei feminin

A avut loc tragerea la sorți a grupelor preliminare pentru Campionatul European de volei feminin destinat echipelor naționale de până în 18 ani. Competiția va avea loc în 2017, la Arnhem, în Olanda, în perioada 1-9 aprilie.

Sorții au trimis echipa noastră în Grupa E, alături de Rusia, Portugalia și Azerbaidjan. Meciurile vor avea loc în perioada 12-15 ianuarie 2017, la turneul final calificându-se automat prima clasată, precum și cele mai bune 3 echipe de pe locul 2 din cele 8 grupe preliminare. Alături de aceste 11 formații la turneul final va juca și Olanda, din postura de țară oprganizatoare.

Mai sus vedeți tabloul complet al grupelor preliminare.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns