Naționala Under 19 a României știe cu cine va juca în preliminariile Campionatului European

under 19 volei masculin european
under 19 volei masculin european
Tabloul preliminariilor Campionatului European Under 19 la volei masculin

Nu doar naționala Under 18 de volei feminin a României și-a aflat adversarele în preliminariile Campionatului European, ci și naționala masculină under 19 a țării noastre.

Conform tragerii la sorți care a avut loc în Luxemburg, naționala masculină de volei Under 19 a României va juca, în ianuarie 2017, în grupa preliminară E, alături de Belgia, Portugalia și Islanda. Meciurile vor avea loc în perioada 12-15 ianuarie.

Echipa clasată pe primul loc se va califica la turneul final. De asemenea, cele mai bune două formații de pe locurile 2 se vor califica la turneul final.

Campionatul European Under 19 la volei masculin va avea loc în perioada 22-30 aprilie 2017, în orașele Gyor (Ungaria) și Puchov (Slovacia).


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns