Naţionala Under 20 a României a ratat calificarea la Campionatul European

volei romania under 20 juniori
volei romania under 20 juniori
Nationala de juniori Under 20 a Romaniei

Naţionala de volei Under 20 a României a ratat, din păcate, calificarea la turneul final al Campionatului European.

În ultimul meci din grupa de califciare, azi, România a fost învinsă cu scorul de 3-1 (25-23, 25-23, 23-25, 25-21) de Ucraina la capătul care, aşa cum se vede, a fost foarte echilibrat.

În cel de-al doilea meci al zilei, Germania a învins cu scorul de 3-0 Spania.

În urma acestor rezultate, pe primele două locuri s-au clasat Germania şi Ucraina, ele mergând şi la turneul final al Europenelor din Bulgaria. România a încheiat pe locul 3, iar Spania pe poziţia a patra.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns