Naționala Under 20 începe vineri preliminariile pentru Campionatul European

romania volei under 20 calificare
romania volei under 20 calificare
Nationala Under 20 a Romaniei e gata de turneul de calificare

Naționala masculină de volei juniori Under 20 a României joacă în acest weekend meciurile de calificare la turneul final al Campionatului European.

În orașul spaniol Valladolid are loc, de vineri și până duminică, unul dintre cele două turnee de calificare la Campionatul European de volei pentru juniori. Printre cele patru echipe ale Grupei H, cea care se desfășoară în Spania, se numără și naționala României. Alături de ea vor evolua Spania, Germania și Ucraina.
Băieții antrenați de Ovidiu Macarie și Daniel Săvoiu vor debuta vineri, contra naționalei Germaniei. Partida va începe de la ora 18.00, ora României.

În continuare, tricolorii vor juca, sâmbătă, împotriva naționalei țării gazdă, Spania. Partida va avea loc de la ora 20.30.

Duminică, în ultimul meci din grupă, românii vor juca împotriva Ucrainei, de la ora 18.00.

La Campionatul European rezervat naționalelor de până în 20 de ani se vor califica primele două clasate din grupă. Cealaltă grupă are loc în Belarus, acolo unde alături de echipa gazdă vor juca Danemarca, Belarus și Cehia.

Pentru a ajunge la acest turneu de calificare, România a trecut, în primăvară, de o primă etapă.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns