Nationalele de speranțe Under 16 (f) si Under 17 (m) si-au aflat adversarele de la Balcaniadă

asociatia balcanica de volei grup
asociatia balcanica de volei grup
Poza de grupa dupa terminarea intalnirii forului conducator al Asociatiei Balcanice de Volei

La Istanbul a avut loc Adunarea Generală a Asociației Balcanice de Volei, în care s-au stabilit grupele Campionatelor Balcanice la toate categoriile de vârstă, dar și localitățile în care vor avea loc. De asemenea, au fost stabilite datele de disputare a competițiilor.

Ambele Campionate Balcanice la nivelul naționalelor de speranțe feminin (Under 16) și masculin (Under 17) vor avea loc în Bulgaria. Primii vor intra în competiție băieții, la Stara Zagora. Fetele vor juca la Sofia.

Iată care sunt adversarele echipelor noastre.


Campionatul Balcanic Under 16 (f) – Sofia, 7-11 iulie

Grupa 1: Bulgaria, Bosnia & Herțegovina, Serbia, Muntenegru

Grupa 2: Turcia, Macedonia, Moldova, România

Campionatul Balcanic Under 17 (m) – Stara Zagora, 23-27 iunie

Grupa 1: Bulgaria, Serbia, Moldova, România

Grupa 2: Turcia, Bosnia & Herțegovina, Muntenegru, Macedonia

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns