Naționalele României au sâmbătă meciuri în Georgia în Silver League atât la masculin cât și la feminin

Ariana Pirv si Francesca Alupei, la blocaj

Ambele naționale mari ale României au meciuri în sâmbătă în Georgia. Partidele contează pentru ultima etapă a Silver League.Dacă pentru echipa masculină, care e matematic calificată în finala Silver League, meciul are doar o o importanță statistică, fetele sunt obligate să ia toate cele trei puncte pentru a ajunge și ele în finala competiției. Voleibalistele nu sunt matematic calificate deoarece mai au de disputat o restanță în Cipru. Chiar dacă atât meciul cu Georgia, cât și cel cu Cipru, sunt niște formalități, după părerea mea, pentru că valoarea este mult în favoarea jucătoarelor noastre, ele trebuie jucate cu toată seriozitatea, așa cum spunea și Ariana Pîrv pentru doarvolei.ro: ”Noi trebuie să rămânem concentrate, pentru a evita orice surpriză. De aceea tratăm ambele partide, și pe cea cu Georgia, și pe cea cu Cipru, cu maximă seriozitate”.

Primul meci din cuplajul de sâmbătă va fi cel al băieților, care va începe la ora 15.00, ora României . Fetele vor intra în sală la ora 18.00, ora României. Ambele meciuri vor putea fi urmărite pe site-urile caselor de pariuri online. Dar, desigur, mai întâi trebuie să vă faceți cont. Altfel, mai există și soluția stream-urilor căutate și găsite pe net.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

2 thoughts on “Naționalele României au sâmbătă meciuri în Georgia în Silver League atât la masculin cât și la feminin

    1. Nici nu o sa vedeti, pentru ca au trecut chiar mai mult de 48 de ore de la meciuri si ar fi ciudat sa le mai postez acum. Din pacate acesta este riscul cand faci un site in timpul liber… Cand nu ai asa ceva intr-o zi sau doua, pierzi stiri si apari neserios in ochii celorlalti. Dar e un lucru asumat, pentru ca din pacate sunt si astfel de zile in care nu am timp sa fac asta…

Lasă un răspuns