UPDATE: Finala s-a disputat în sală. O idee frumoasă, stricată de condițiile meteo. A doua semifinală a Supercupei Italiei, întreruptă de umiditate

Supercupa Italiei a fost perturbată de condițiile atmosferice

Prima competiție organizată de Federația Italiană de Volei după declanșarea pandemiei de coronavirus, Supercupa Italiei la volei feminin, a ajuns în faza turneului final. Care, pentru a amplifica spectacolul, a fost organizat în aer liber în Piazza dei Signori din Vicenza. Numai că tocmai intențiile frumoase s-au întors împotriva organizatorilor.
Dacă prima semifinală, Imoco Volley Conegliano – Savino Del Bene Scandicci, scor 3-0 (25-17, 25-14, 25-22), s-a disputat conform previziunilor, cea de-a doua, dintre Unet E-Work Busto Arsizio și Igor Gorgonzola Novara nu s-a putut termina din cauza condițiilor meteo. Mai precis, la scorul de 1-1 la seturi și 2-1 pentru Busto, partida s-a întrerupt din cauza umidității, care au făcut terenul un adevărat patinoar.

Partida a fost reluată duminică la prânz, dar în sală, la ”PalaGoldoni”, Busto impunându-se cu 3-1 (23-25, 25-18, 25-22, 25-22).

Finala Supercupei Italiei la volei feminin e programată duminică seară, însă dată fiind ora înaintată, 21.15, ora locală, 22.15 în România, nimeni nu știe dacă umiditatea va reapărea sau nu. Așa că la ora scrierii acestor rânduri, nu se știa dacă ea va avea loc afară, așa cum era programată inițial, sau va fi mutată în sală.

UPDATE: Până la urmă, finala s-a jucat în sală, așa cum era de așteptat. Câștigătoare a fost, pentru a treia oară consecutiv, Imoco Volley Conegliano, care a câștigat finala cu 3-0 (25-16, 25-15, 25-15) în fața celor de la Unet E-Work Busto Arsizio.

Anul acesta, Federația Italiană de Volei a luat o decizie lăudabilă, hotărând ca la Supercupa Italiei să participe toate echipele din prima ligă și folosind această competiție ca un turneu de pregătire pentru sezonul ce stă să înceapă. Am avut și noi o reprezentantă în primul tur, pe Adelina Ungureanu, care a fost eliminată împreună cu Cuneo, deși ea a făcut un meci remarcabil.

Brățara cu charm ”Volleyball Girl” este unul dintre produsele cele mai căutate pe Doarvolei Shop. Puteți vedea mai jos mai multe modele, iar pe site puteți afla detalii despre ele și despre culorile disponibile. Pentru comenzile mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns