O veste bună: meciurile din Divizia A1 pot fi difuzate la televiziunile locale sau pe online

roxana bacsis atac dinamo

Un anunț postat azi pe site-ul Federației Române de Volei ar putea aduce voleiului acea vizibilitate pe care ne-o dorim toți.
Anunțul de pe site-ul FRV sună în felul următor:

Federatia Romana de Volei impreuna cu partenerul oficial media DIGI SPORT au hotarat ca jocurile de volei, care nu sunt transmise in direct, pot fi difuzate de catre televiziunile locale si in mediul online in urmatoarele conditii:
– pe toata durata transmisiei pe ecran sa apara „prin amabilitatea DIGI SPORT”;
– fiecare tert care preia drepturile, trebuie sa trimita un e-mail catre DIGI SPORT si FRVolei, in care sa anunte transmiterea meciului, specificand televiziunea si/sau adresa web.

Tradus, asta înseamnă că orice meci care nu e în direct la DigiSport, deci care oricum poate fi urmărit, poate fi transmis pe plan local, la TV, sau pe plan național, online, ceea ce este un mare, un imens câștig pentru voleiul românesc. Sunt chiar curios să văd câte televiziuni sau câte cluburi vor profita de această oportunitate din care au de câștigat atât ele, dar mai ales iubitorii voleiului.

Știu că de cele mai multe ori am criticat deciziile federalilor sau ale celor de la Digi Sport, dar de data aceasta nu pot să nu remarc că au făcut un lucru care, după părerea mea, este benefic pentru acest sport.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns