Olympiakos, două meciuri în două zile înaintea returului de la Târgoviște

olympiakos pireu volei

Olympiakos Pireu, cvintupla campioană a Greciei, are un program încărcat înaintea returului cu CSM Târgoviște din optimile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.

Pentru a-și lăsa mai mult timp de repaus în vederea meciului de la Târgoviște, de marți, 6 februarie, elenele și-au devansat meciul din etapa a XV-a a campionatului, astfel că vor avea de disputat două meciuri în mai puțin de 24 de ore.

Joi, 1 februarie, de la ora 20.00, Olympiakos s-a prezentat la fileu pentru întâlnirea din optimile Cupei Greciei cu divizionara secundă Nea Genea, având ca miză calificarea în sferturile competiției ce vor avea loc miercuri, 14 februarie. Acolo, combatantă va fi învingătoarea dintre Iliopolis și Markopoulo A.O.

Apoi, a doua zi după-amiază, vineri, de la ora 18.00, Olympiakos dă piept cu Makedones Axiou, într-o partidă contând pentru etapa a XV-a a campionatului elen, roș-albele vizând a treisprezecea victorie din tot atâtea jocuri disputate în competiție. Ambele confruntări vor avea loc la Salonic, unde Olympiakos se cazează de joi de dimineață până vineri noaptea.

Returul dintre CSM Târgoviște și Olympiakos Pireu, din optimile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin va avea loc marți, de la ora 18.00. În tur, româncele s-au impus cu scorul de 3-2.

Un articol scris de Vlad Roșca

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns