ONSS: CNNT Craiova și Liceul Mihai Eminescu Târgu Mureș, campioane naționale

onss medaliate podium volei
cnnt craiova onss campioana volei
CNNT Craiova e campioana ONSS la licee

În weekend au avut loc turneele finale ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS). Campioane au devenit chiar gazdele competițiilor.

La masculin, turneul final s-a disputat la Craiova. Titlul a revenit echipei locale, Colegiul Național Nicolae Titulescu, care a învins în finală, cu scorul de 3-1, formația Colegiului Tehnic Mihai I București.

Pe locul 3 s-a situat LAPI Dej, care a dispus cu 3-0 de CCSS 2 Baia Mare.La feminin, turneul final s-a disputat la Târgu Mureș. Titlul a revenit echipei gazdă, Liceul Vocațional Pedagogic Mihai Eminescu, care a învins cu scorul de 3-0 formația Colegiului Tehnic Mihai I București.

Pe locul 3 s-a clasat formația din Piatra Neamț, învingătoare cu 3-0 în fața echipei din Râmnicu Vâlcea.

onss medaliate podium volei
Poza de grup a medaliatelor ONSS

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns