Patru arbitri români oficiază în prima etapă a Ligii Campionilor. Lucian Năstase conduce Perugia – Dinamo Moscova

lucian nastase volei turneu preolimpic

Voleiul românesc nu mai este la nivelul pe care îl avea acum câteva decenii, dar cu siguranță arbitrii români sunt de top. Patru dintre ei oficiază meciuri din prima etapă a Ligii Campionilor la volei masculin sau feminin.
Considerată de specialiști drept cea mai importantă partidă din prima rundă a grupelor Ligii Campionilor la volei masculin, întâlnirea dintre Perugia și Dinamo Moscova va fi condusă din scaun de Lucian Năstase. Meciul face parte din grupa E și sub ochii și fluierul românului vor juca voleibaliști ca Leon, Atanasijevic sau De Cecco, la gazde, respectiv Grankin, Kovalev sau Vlasov, la Dinamo.

În Grupa B, clujeanul Tudor Pop va fi arbitru 1 la meciul dintre formația poloneză Zaksa și cea din Cehia, Karlovarsko. La gazde joacă, printre alții, Toniutti, Zatorski sau Sam Deroo.

Paul Cătălin Szabo-Alexi este arbitru 2 la un alt meci important: cel în care evoluează deținătoarea trofeului, Zenit Kazan. Rușii antrenați de Alekno, care îi vor avea pe teren, printre alții, pe Ngapeth, Anderson, Mihailov, Volvici sau Butko, vor primi vizita celor de la United Volleys Frankfurt, formația care a eliminat în turul decisiv de calificare pe PAOK Salonic, echipa pregătită de Sergiu Stancu.

Toate cele trei meciuri masculine au loc miercuri, 21 noiembrie.

Și în prima etapă a Ligii Campionilor la volei feminin avem un arbitru. Bogdan Stoica este arbitru 2 la meciul LPKS Lodz – Schwerin, care se dispută marți seară.

Și la nivelul observatorilor stăm bine, vicepreședintele FRV, Adin Cojocaru, fiind delegat ca supervizor la meciul din Cupa CEV dintre Lausanne și Trentino. Partida are loc miercuri, în Elveția.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns