Patru formații din Divizia A2 (m) și-au exprimat intenția de a juca în sezonul 2020/ 2021 în Divizia A1

ProVolei Arad, echipa pentru campionatul 2019/ 2020

Patru formații din Divizia A2 la volei masculin și-au exprimat intenția de a juca în campionatul următor pe prima scenă. Astfel, am putea avea din nou un campionat cu 12 echipe.La începutul lunii, Federația Română de Volei a adresat o scrisoare oficială cluburilor din Divizia A2 calificate în turneele fazei a II-a a play-off-ului, la masculin, respectiv în turneul de promovare, la feminin. Scopul ei era să afle câte echipe au în intenție să joace în sezonul viitor în prima ligă, astfel încât să știe dacă mai are rost sau nu să organizeze turneele de promovare, în condițiile în care sportul are cel mai mult de suferit din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Concluzia a fost că nu mai are rost, așa că în sedința Consiliului Director al Federației Române de Volei de miercuri, 17 iunie, s-a decis oprirea definitivă a campionatului Diviziei A2.
La masculin, patru au fost echipele care și-au exprimat intenția de a juca pe prima scenă: Steaua, ProVolei Arad, Știința București și CSU Brașov. Clasată pe locul 3 în Seria Vest, ultima formație este cumva ”prima rezervă” în cazul în care vom avea 12 locuri ocupate în Divizia A1. În acest moment, dintre cele 10 echipe care au încheiat prima ligă, este sigură că Gloria Buzău, desființată de primărie, nu va juca în noul campionat.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Volei Municipal Zalău, care se află în situația cunoscută deja de toată lumea. Chiar dacă toată lumea bănuiește ce se va întâmpla cu clubul, deocamdată nimeni de acolo nu a anunțat în mod oficial federația că se retrage din prima ligă și de aceea echipa trebuie considerată o potențială participantă, cel puțin până la încheierea oficială a înscrierilor, pe 24 iulie. Așa că Brașovul, dacă într-adevăr vrea să joace în A1, depinde de anunțul oficial către FRV al zălăuanilor.

Pe Doarvolei Shop puteți vedea noile modele de brățări cu minge de volei. În mai multe culori, sunt perfecte pentru a fi purtate în această perioadă a anului. Mai multe modele puteți vedea în Categoria Brățări.

Cert e că, în acest moment, se pare că sunt șanse să avem din nou un campionat cu 12 echipe la start. Spun ”se pare” pentru că exprimarea intenției nu înseamnă și obligativitatea participării. Mai întâi, formațiile trebuie să depună actele necesare și să plătească taxele corespunzătoare înscrierii în Divizia A1, data limită fiind, așa cum spuneam, 24 iulie. Apoi, trebuie să așteptăm să vedem câte dintre cele înscrise efectiv vor lua și startul în toamnă, pentru că experiența anilor anteriori ne-a demonstrat că o formație se poate retrage oricând din campionat înaintea startului…Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta acest site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună.

Înainte de a vă mulțumi, vreau să vă asigur că viitorul acestui site nu este condiționat de existența sau inexistența donațiilor. Așa că nimeni nu trebuie să se simtă obligat în vreun fel de nimic. Ele pot doar mări numărul de materiale sau de fotografii, căci astfel voi avea fondurile necesare plătirii unor colaboratori, care să suplinească momentele, destul de dese, în care nu pot sta la laptop.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns