Penicilina Iași a fost exclusă din campionat. Divizia A1 a rămas cu 9 echipe

alegeri minge volei federatie

Divizia A1 la volei feminin a rămas în doar 9 echipe cu doar patru zile înaintea startului campionatului.
Gestul Penicilinei Iași de a nu se prezenta la meciul de săptămâna trecută din Cupa României de la Galați, unul absolut de neînțeles pentru mine, nu a rămas fără urmări. Conform regulamentului, care scrie că o neprezentare în Cupa României echivalează cu excluderea din campionat, ieșencele au fost scoase din competiție.

Drept urmare, una dintre echipele care a scris istorie în voleiul feminin românesc, care a cucerit titlul național în 1970 și 1971, a devenit amintire, pentru că doi ani nu se mai poate înscrie în competiții. Totul din cauza ambiției celor care le-au cerut jucătoarelor și antrenorilor să revină în Iași de la Galați chiar în dimineața meciului de Cupa României… Căci acum nu pot să dea vina pe nimeni din afară, regulamentul a fost respectat întocmai.
Drept urmare, Divizia A1 la volei feminin va avea doar nouă echipe la start. Adică să aibă patru meciuri pe etapă. Prima echipă care va sta va fi Dinamo, care ar fi trebuit să fie adversara Penicilinei la Iași.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns