Play-off 1-4 (m): Alba Blaj a câștigat prima partidă cu Știința Bacău

Alba Blaj volei feminin cupa cev
Alba Blaj volei feminin cupa cev
Alba Blaj

Alba Blaj a câștigat meciul cu Știința Bacău și conduce cu 1-0 în play-off-ul locurilor 1-4 din Divizia A1 la volei feminin.

Alba Blaj, care a terminat neînvinsă sezonul regulat, s-a impus cu scorul de 3-0 (25-19, 25-23, 25-21) în fața formației Știința Bacău, cea care s-a calificat în play-off în ultima clipă.

Al doilea meci din seria de cinci, va avea loc duminică, tot la Blaj, de la ora 18.00. Se califică în finală echipa care câștigă prima trei meciuri.


Play-off – locurile 1-4: Alba Blaj – Știința Bacău 1-0

Sâmbătă, 26 aprilie

Alba Blaj – Știința Bacău 3-0 (25-19, 25-23, 25-21)

Duminică, 27 aprilie

Ora 18.00: Alba Blaj – Știința Bacău

Sâmbătă, 2 aprilie

Știința Bacău – Alba Blaj

Duminică, 3 aprilie

Știința Bacău – Alba Blaj

Miercuri, 6 aprilie

Alba Blaj – Știința Bacău

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns