Play-off 1-4 (m): SCM U Craiova este la doar o victorie de finală

Craiova volei masculin cupa cev
Craiova volei masculin cupa cev
SCM U Craiova, in sezonul 2015/ 2016

SCM U Craiova a câştigat şi al doilea meci din cadrul play-off-ului pentru locurile 1-4 din cadrul Diviziei A1 la volei feminin.

SCM U Craiova este la doar o victorie distanţă de calificarea în finala play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin. Oltenii au învins ş în meciul 2 pe Explorări Baia Mare, de care au trecut cu acelaşi scor, 3-1, ca şi sâmbătă. Victoriile sunt cu atât mai importante cu cât au fost obţinute fără căpitanul echipei, Lică, accidentat.

Următoarele două meciuri vor avea loc la Baia Mare, în vreme ce un eventual meci decisiv ar avea loc la Craiova, pe terenul echipei care a terminat pe primul loc în sezonul regulat.


Play-off – locurile 1-4: SCM U Craiova – Explorări 2-0

Sâmbătă, 26 martie

SCM U Craiova – Explorări Baia Mare 3-1 (25-23, 25-20, 29-31, 29-27)

Duminică, 27 martie

SCM U Craiova – Explorări Baia Mare 3-1 (20-25, 25-23, 25-18, 25-17)

Vineri, 1 aprilie

Ora 17.45: Explorări Baia Mare- SCM U Craiova (în direct la DigiSport)

Sâmbătă, 2 aprilie

Explorări Baia Mare- SCM U Craiova

Miercuri, 6 aprilie

SCM U Craiova – Explorări Baia Mare

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Play-off 1-4 (m): SCM U Craiova este la doar o victorie de finală

Lasă un răspuns