POZA ZILEI, 1 ianuarie 2016: 1.000 de fani au stat la coadă la Ankara pentru un autograf de la voleibalistele din naționala Turciei

volei autografe turcia coada fani
volei autografe turcia coada fani
Fanii au stat la coada pentru a obtine un autograf de la voleibalistele din Turcia

Voleiul e un sport atât de iubit încât în Turcia cozile de 1.000 de persoane care așteaptă un autograf de la favoritele lor sunt un lucru firesc.

Aflate la Ankara, acolo unde vor participa la calificările olimpice – turneul va începe luni, pe 4 ianuarie și va reuni la start 8 echipe care se vor lupta pentru un loc calificant – componentele naționalei de volei a Turciei au încheiat anul 2015 în mijlocul fanilor. Profitând de câteva ore libere între antrenamente sau amicale (cam toate formațiile participante au ajuns mai devreme în Ankara și au perfectat meciuri amicale între ele), voleibalistele din națională au susținut o sesiune de autografe în Mall-ul CEPA.
Ei bine, la întâlnire au venit peste 1.000 de fani dorinici să primească un autograf de la favorite. Pentru că nu puteau sta claie peste grămadă, iubitorii voleiului, printre care și mulți copii, au stat la coadă și o jumătate de oră doar pentru a obține semnătura dorită. Și, desigur, de a le da acel suport moral de care are nevoie orice sportiv înaintea unei competiții de o asemenea importanță. Și o să mai comentez doar un lucru și apoi închei: nici la tenis, un sport care de asemenea îmi este apropiat, nu am văzut atâta lume la șesiunile de autografe. Ceea ce demonstrează încă o dată ce înseamnă voleiul în lume și ce atracție reprezintă pentru public. Lucru care nu poate decât să mă bucure și care mă face să sper că și în România aceasta este calea pe care o vor lua lucrurile în următorii ani.

Nu vă voi da prea multe detalii despre competiția care va începe luni pentru că în zilele următoare voi posta un articol dedicat special acestui turneu care va stabili numele încă unei participante la Jocurile Olimpice de la Rio în întrecerea feminină.

volei autografe turcia coada fani
Fanii au obtinut un autograf si cate un tricou de la voleibalistele din Turcia

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns